会社概要


【瀬戸内との子やとは】
厳選した食材を鮮度と無添加にこだわり、ていねいな調理・加工で食べる人を笑顔にする食品を製造・販売しています。
冷凍食品の最高峰を目指して、食卓に「安心・安全・美味しい」を届けます。
About us
Setouchi Tonokoya produce and sell food products that bring smiles to consumers through careful preparation and processing of selected ingredients with an emphasis on freshness and additives-free.
Aiming to be the pinnacle of frozen foods, we deliver "safe and delicious foods" to your dining table.

【無添加のこだわり】
弊社は「安心・安全・美味しい」を社命として添加物不使用で商品づくりを行ってまいりました。
この度、新型コロナウイルスの感染危機によって注目されている「人間本来が生れ持ったウイルスへの抗体」それが昨今、食文化の変化により失われているのではないでしょうか。必ずしも食品添加物が良くないとは思いませんが、私たちは添加物不使用にこだわり安心で安全な美味しい食をお届けしていきます。
Additive-free food
Our mission is "safety and deliciousness" and we have been making products without additives.
The COVID-19 has drawn attention to the fact that "antibodies against viruses, which are innate in human beings," may have been lost due to changes in food culture in recent years. We are committed to providing safe and delicious foods with no additives.

【成り立ち】
瀬戸内との子やは、創業90年余り続く鮮魚卸売業の三次水産株式会社を母体としています。
そのため、その日に獲れた鮮度抜群の魚介類を仕入れ、その日に調理することができる強みを持っております。
そこで長年、培ってきた知識や技を駆使してできあがったのが、瀬戸内との子やの商品です。
Origin
Our company was founded by the owner of a fresh fish wholesaler, Miyoshi Suisan Co., Ltd. that has been in business for more than 90 years. We have the advantage of being able to purchase the freshest seafood caught and prepared on the same day. Our products are the result of the knowledge and skills we have cultivated over the years.

【ていねいな調理】
例えば「カニは殻」「鯛は頭や骨」を、香ばしく焼いた後に丸一日かけてコトコト煮出して旨みエキスを抽出し、天然の添加物を作りあげます。
コロッケの調理では、その抽出したエキスと半日煮込んだ淡路島産の炒め玉ねぎをコロッケ1個に対して半分程度の割合で練り込んで甘味を出しています。
また、クリームコロッケに使用しているベシャメルソースは銅鍋を使い、手作業で吹き上げダマのない滑らかな「バター香るベシャメル」に仕上げております。
添加物不使用にすると「どうしても味が薄い、味がはっきりしない」ということが問題となります。それらの問題を解決すべく、知識と経験を織り込んで作り上げたのが瀬戸内との子やの商品です。ぜひご賞味ください。
Cooking
For example, we cook the shells of crabs and the heads and bones of sea breams for a whole day after roasting them to extract the flavor and create a natural additive.
In cooking the croquettes, the extract is kneaded with half of the extract and half a day's stewed onions from Awaji Island to give a sweet taste to each croquette.
The béchamel sauce used for the cream croquettes is hand-cooked in a copper pot to create a smooth "butter-scented béchamel" with no lumps.
We have incorporated our knowledge and experience to make the flavor the best it can be. This is what we create. We hope you will enjoy them.

株式会社 瀬戸内との子や
〒728-0006広島県三次市畠敷町923
TEL:0824-69-0016
基本定休日:水・日・祝日